!!8. ULUSAL KLAVYE YARIŞMASINDA İKİNCİYİZ!!

Ülkemiz Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Adalet Meslek Yüksekokulları arasında dostluk kavramını pekiştirmek, Türk standart klavyesi olan F klavye kullanımını teşvik etmek ve yaygınlaştırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen, bu yıl ise ev sahipliğini Erciyes Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun yaptığı Ulusal Klavye Yarışması’nın 8.si Kayseri Erciyes Üniversitesinde gerçekleştirildi.
Toplamda 14 Üniversite ve 28 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada öğrenciler hızlı yazabilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışma sonucunda Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri hem bireysel hem de takım sıralamasında 2. oldu. Bireysel Sıralamada öğrencilerimizden Okan ÇAÇA 10 dakikada 4277 net vuruş yaparak ve aynı zamanda Takım Başarı Sıralamasında ise Okan ÇAÇA ve Engin KILIÇARSLAN 10 dakikada sırasıyla 4463 ve 4047 toplamda 8510 vuruş yaparak Türkiye 2. olmuşlardır.
Öğrencilerimize bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.