Meslek Yüksekokulumuz Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik prgramı ikinci sınıf öğrencisi Ramazan YAYLACI XIV. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi (BÜROKON 2015) kapsamında ilk kez düzenlenen 1. Ulusal F Klavye yarışması’nda dereceye girerek 1. olmuştur.
Okullar arasında dostluk kavramının pekiştirilmesi, Türk Standart Klavyesi olan F Klavye kullanımının teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması amaçları ile 7 Ekim 2015 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 1. Ulusal F Klavye Yarışmasına 11 Meslek Yüksekokulunu temsilen birer yarışmacı öğrenci katılmıştır. 10’ar dakikalık iki etabın ortalaması sonucunda, ilk üç derece aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

1. Ankara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programı öğrencimiz Ramazan YAYLACI – 10 dk: 3701,5 net vuruş
  2. Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Halil ÇÖLBAY – 10 dk: 2726,5 net vuruş
  3. Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Hilal DURGUN – 10 dk: 2457 net vuruş

Öğrencimize bize bu gururu yaşattığı için teşekkür eder; başarılarının devamını dileriz.