1.Ulusal Klavye Yarışması(HBYS)

Meslek Yüksekokulumuz Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik programı ikinci sınıf öğrencisi Ramazan YAYLACI XIV. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi (BÜROKON 2015) kapsamında ilk kez düzenlenen 1. Ulusal F Klavye yarışması’nda dereceye girerek 1. olmuştur.

Okullar arasında dostluk kavramının pekiştirilmesi, Türk Standart Klavyesi olan F Klavye kullanımının teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması amaçları ile 7 Ekim 2015 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 1. Ulusal F Klavye Yarışmasına 11 Meslek Yüksekokulunu temsilen birer yarışmacı öğrenci katılmıştır. 10’ar dakikalık iki etabın ortalaması sonucunda, ilk üç derece aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

1. Ankara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programı öğrencimiz Ramazan YAYLACI – 10 dk: 3701,5 net vuruş
  2. Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Halil ÇÖLBAY – 10 dk: 2726,5 net vuruş
  3. Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Hilal DURGUN – 10 dk: 2457 net vuruş

Öğrencimize bize bu gururu yaşattığı için teşekkür eder; başarılarının devamını dileriz.